Zesdaagse Rotterdam

Nieuws & Media

Live wedstrijdverslag dag 3 editie 2015

04 januari 2015

Via ons officiële Twitter-kanaal kunt u volledig op de hoogte blijven van de verrichtingen in het Rotterdamse Ahoy, maar ook op de website verschijnen met regelmaat updates. Op deze plek vindt u tijdens de Zesdaagse van Rotterdam bijzonderheden, uitslagen en korte wedstrijdverslagen. Kijk ook eens op onze Facebook-pagina. Gedurende de avond worden alle uitslagen zo snel mogelijk online gezet. U vindt ze op onze uitslagenpagina.

Dag 3, zondag 4 januari 2015: live verslag start vanaf 12:30 uur

12:28 uur: Bekijk hier de standen aan het begin van dag 2. Bij de elitemannen gaan Jasper De Buyst en Kenny De Ketele aan de leiding.

12:31 uur: De renners zijn in de baan en worden gepresenteerd aan het publiek in Ahoy Rotterdam. Dit is het programma van vandaag, de dag van Rabobank Ahoy op Zondag!

12:40 uur: Rabobank Ahoy op Zondag betekent veel jeugd in de baan. Vanmorgen kwamen de jeugdcategorieën 4/5 en 6/7 in actie. Inmiddels staan de uitslagen online. Je vindt ze HIER.

12:55 uur: Bonjour! Winst voor Thomas Boudat in de eerste puntenkoers van de dag. Jasper De Buyst wordt tweede, Wim Stroetinga derde. 

13:12 uur: Hasta la vista! Albert Torres doet het. Winst voor de Spaanse wereldkampioen in de tweede puntenkoers van Rabobank Ahoy op Zondag! Alex Rasmussen legt beslag op plek twee, Kenny De Ketele wordt derde.

13:24 uur: Rabobank Ahoy op Zondag: Bob Markus wint bij de nieuwelingen de scratch. 

13:34 uur: Hij vliegt! Leif Lampater wint de eerste dernykoers van de dag van de Houcon Derny CupRaymond Kreder komt net te laat en wordt tweede.

13:48 uur: GPN/Provato Sprint Cup: Mooie spurt van Jeffrey Hoogland! Hij klopt zijn Griekse opponnent na een sur place en een verrassende manoeuvre. Omdat Hugo Haak wint en Camiel Lok verliest, eindigt de sprint in 2-1 voor de mannen in het Oranje. 

14:08 uur: De elitemannen zijn begonnen aan de koppelkoers over 30 minuten plus 10 ronden.

14:33 uur: Weer een zege voor de mannen van Wooning! Wereldkampioenen David Muntaner en Albert Torres winnen de koppelkoers! 

14:43 uur: Volgens het boekje! De Nederlandse sprinters leggen de Grieken erop in de keirin van de GPN/Provato Sprint Cup. Jeffrey Hoogland maakt het perfect af in de slotronde en wint!

15:11 uur: Dat was een gaaf nieuw onderdeel! Barry Markus wint de Longest Lap! Video's: deel 1deel 2 & deel 3.

15:33 uur: Close call! Iljo Keisse en Niki Terpstra zetten een heel snelle tijd neer in de 200 meter tijdrit (10.438), maar Leif Lampater en Nico Hesslich duiken er met 10:402 nipt onder!

15:51 uur: GPN/Provato Sprint Cup: De Grieken zijn net even te snel voor Oranje in de teamsprint: het verschil was slechts 3 tienden van een seconde.

16:02 uur: "Iljo Keisseeee" klinkt het in het Sportpaleis boven al het motorgebrul uit. De speaker gaat uit zijn dak. De Belg schrijft de spannende tweede dernykoers van de Houcon Derny Cup op zijn naam.

16:24 uur: Ze blijven maar winnen. Hans Pirius en Sebastian Wotschke winnen ook vandaag de puntenkoers van de Tacx Talents Cup

16:53 uur: De vliegensvlugge Raymond Kreder en Michel Kreder verrassen Yondi Schmidt en Michael Vingerling met een vroege aanval! Ze winnen de laatste koers: de ploegafvalling.

17:00 uur: Jasper De Buyst en Kenny De Ketele blijven de leiders. Michael Morkov en Alex Rasmussen schuiven op naar plek twee. De Denen hebben een ronde achterstand, maar meer punten: 143 om 153. Iljo Keisse en Niki Terpstra hebben eveneens een ronde achterstand. Zij hebben een totaal van 126 punten.

 • Dubbelsteyn
 • Wooning keukens en badkamers
 • AD
 • Amstel Bier
 • Fiets
 • Hotel Ridderkerk van der Valk
 • KNWU
 • NTFU
 • Procycling
 • Rotterdam Sport
 • RTV Rijnmond
 • Soigneur
 • Nederlandse Loterij
 • Wieler Revue
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER