Zesdaagse Rotterdam

Nieuws & Media

Live wedstrijdverslag dag 4 editie 2015

05 januari 2015

Via ons officiële Twitter-kanaal kunt u volledig op de hoogte blijven van de verrichtingen in het Rotterdamse Ahoy, maar ook op de website verschijnen met regelmaat updates. Op deze plek vindt u tijdens de Zesdaagse van Rotterdam bijzonderheden, uitslagen en korte wedstrijdverslagen. Kijk ook eens op onze Facebook-pagina. Gedurende de avond worden alle uitslagen zo snel mogelijk online gezet. U vindt ze op onze uitslagenpagina.

Dag 4, maandag 5 januari 2015: live verslag start vanaf 18:30 uur

18:39 uur: Bekijk hier de standen aan het begin van dag 4Jasper De Buyst en Kenny De Ketele zijn nog steeds de leiders.

18:51 uur: Het zal jullie niet verbazen. Ook vandaag beginnen we de dag weer met een overwinning van de Duitsers Hans Pirius en Sebastian Wotschke in de Tacx Talents Cup

18:55 uur: Tacx is niet zomaar een sponsor deze Zesdaagse. Met het sponsoren van de professionals van morgen wil Tacx de grootste talenten van de baansport ondersteunen. Tijdens de Tacx Talent Cup strijden aankomende talenten elke dag tegen elkaar op bekende baanonderdelen als de koppelkoers, de puntenkoers en de supersprint. Niet alleen in het voorprogramma, maar ook tijdens het hoofdprogramma. Dit geeft de talenten een unieke kans om te wennen aan de bijzondere Zesdaagse sfeer en ervaring op te doen, zodat ze in de toekomst zelf op het hoogste niveau kunnen presteren.

19:34 uur: Wat een machtsvertoon van Alex Rasmussen. Hij klopt Iljo Keisse in de laatste sprint en dus wint hij samen met Michael Morkov de ploegafvalling. Keisse en Niki Terpstra moeten genoegen nemen met plek twee.

19:52 uur: Wat een klasbakken! Weer zijn het de Duitsers die winnen in de Tacx Talents Cup. Ook de puntenkoers is voor Hans Pirius en Sebastian Wotschke

20:29 uur: De mannen van Flanderijn Incasso doen goede zaken! Iljo Keisse en Niki Terpstra winnen de puntenkoers per ploeg met een ronde voorsprong!

20:45 uur: Winst voor Matthijs Buchli en Nils Van 't Hoenderdaal in de GPN/Provato Sprint CupSam Ligtlee verliest. Nederland-Griekenland eindigt in 2-1.

20:48 uur: Het blijft mooi, the Longest Lap! Iljo KeisseWim StroetingaThomas Boudat en Michael Vingerling blijven staan en sprinten om de winst. Die laatste wint! 

21:10 uur: Meer dan 70 kilometer per uur! Leif Lampater en Nico Hesslich leggen de 200 meter baanronde af in 10:242 en grijpen de winst

21:27 uur: "Sta op voor de kampioen!", zingt The Kik. En de kampioen van de eerste heat van de Houcon Derny Cup is... Tadaaa: Jesper Asselman

21:34 uur: De mannen van de GPN/Provato Sprint Cup schotelen het publiek in Ahoy Rotterdam een heerlijke, tactische keirin voor. De Grieken winnen met Stylianos AggelidisMatthijs Buchli wordt namens Nederland tweede.

22:24 uur: De renners doen elkaar pijn in de koppelkoers. Heel veel pijn. Uiteindelijk slagen Michael Morkov en Alex Rasmussen er samen met David Muntaner en Albert Torres in een toer te maken. In een sprint-a-deux blijken de Denen de snelsten en grijpen ze de overwinning. De spanning stijgt in het klassement!

22:51 uur: Oui, oui! Vivien Brisse doet het voor Le Tour Utrecht! De Fransman wint samen met Ron Zijlaard heat 2 van de Houcon Derny Cup

22:56 uur: Winst voor Griekenland in de team sprint van de GPN/Provato Sprint Cup. Het handjevol Grieken in Ahoy Rotterdam gaat los! 

23:15 uur: Hij kan snel spurten en dat bewijst hij in de eerste puntenkoers. Jasper De Buyst sprokkelt de meeste punten en wint! 

23:31 uur: Hoppa! Jesper Asselman wint weer! Na een zege in de Houcon Derny Cup wint hij nu puntenkoers 2, de GP Kambeel. Mooie avond voor hem!

23:33 uur: De Belgen Jasper De Buyst en Kenny De Ketele gaan ook na de Amstel Horeca Avond nog steeds aan de leiding in de Zesdaagse van Rotterdam! Bekijk HIER alle rangen, standen en uitslagen. Tot morgen!

 • Dubbelsteyn
 • Wooning keukens en badkamers
 • AD
 • Amstel Bier
 • Fiets
 • Hotel Ridderkerk van der Valk
 • KNWU
 • NTFU
 • Procycling
 • Rotterdam Sport
 • RTV Rijnmond
 • Soigneur
 • Nederlandse Loterij
 • Wieler Revue
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER