Zesdaagse Rotterdam

Nieuws & Media

Live wedstrijdverslag dag 3 2016

10 januari 2016

Via ons officiële Twitter-kanaal kunt u volledig op de hoogte blijven van de verrichtingen in het Rotterdamse Ahoy, maar ook op de website verschijnen met regelmaat updates. Op deze plek vindt u tijdens de Zesdaagse van Rotterdam bijzonderheden, uitslagen en korte wedstrijdverslagen. Kijk ook eens op onze Facebook-pagina. Gedurende de avond worden alle uitslagen zo snel mogelijk online gezet. U vindt ze op onze uitslagenpagina.

Dag 3, zaterdag 9 januari 2016: live verslag start vanaf 19:00 uur

00:01: Houd voor meer informatie omtrent de situatie onze Twitter-pagina in de gaten.

23:46: Na een zware val van Elis Ligtlee en Victoria Williamson heeft de jury besloten het restant van het programma van vanavond af te lasten.

23:34: SPRINT CUP - Tomas 'Superman' Babek is de vijf andere sprinters de baas en wint de keirin. 

23:24: Wat een klasse van Wim Stroetinga en Raymond Kreder! Met overmacht winnen ze de ploegafvalling.

22:54: VROUWEN OMNIUM - Helaas geen Nederlandse finale bij de vrouwen. Elis Ligtlee wint haar halve eindstrijd, maar Laurine van Riessen komt net tekort.

22:47: SPRINT CUP - Winst voor Jeffrey Hoogland in de sprintfinale!

22:35: Twee honden vechten om een been en de derde gaat er mee heen. Kenny De Ketele en Moreno De Pauw vechten een verbeteren strijd uit met Niki Terpstra en Yoeri Havik en daar weten Morgan Kneisky en Christian Grasmann van te profiteren. Ze winnen de koppelkoers XL en pakken tevens de leiding in het algemeen klassement.

21:37: We maken ons hier in Ahoy Rotterdam klaar voor de koppelkoers XL! Een jacht over 250 ronden. Slijtageslag... 

21:19: VROUWEN OMNIUM - De Nederlandse vrouwen beginnen goed aan hun clash met de Britten.Elis Ligtlee en Laurine van Riessen winnen de teamsprint: 28.500 vs 28.898!

21:15: Si! Filippo Pozzato is warmgedraaid en pakt zijn tweede overwinning van de avond. De Italiaan schrijft de tweede dernyrace op zijn naam.

20:59: SPRINT CUP - Jeffrey Hoogland, Hugo Haak en Robin Wagner winnen de halve finales. Later vanavond de finales. 

20:45: Kenny De Ketele moet diepgaan, maar het levert de Belg wel de zege in de eerste dernyrace van de avond op. 

20:31: HIJ DOET HET! JEFFREY HOOGLAND VERBETERT HET BAANRECORD VAN SIR CHRIS HOY: 10.273 IS DE NIEUWE SNELSTE TIJD! Klik HIER voor de beelden.

20:25: SPRINT CUP - Het is tijd voor de tijdrit! Gaat Jeffrey Hoogland het baanrecord van Sir Chris Hoy verbeteren?

20:18: Met een fantastische tijd van 10.133 schrijven de Duitsers Marcel Kalz en Lucas Liss de koppeltijdrit op hun naam! 

20:12: Michael Vingerling is helaas ziek. Het koppel Vingerling-Melvin van Zijl wordt daarom voorlopig geneutraliseerd.

20:06: Nick van der Lijke wint de afvalkoers van Team Roompot, onderdeel van de ploegpresentatie van vanavond in Ahoy Rotterdam. De ploeg deelde bovendien cadeautjes uit.

19:46: We beginnen de avond met een Nederlands-Italiaanse zege. Jens Mouris en Filippo Pozzato nemen een ronde en winnen de jacht.

19:17: Een nieuwe dag, een nieuw goed doel! Waag een gokje en steun het Fonds Gehandicaptensport.

19:15: Pang! De mannen zijn begonnen aan de koppelkoers over 100 ronden, inclusief 10 sprints! Let's go! Dit is de stand in het algemeen klassement.

19:00: Vanavond is het Staatsloterij Avond in Ahoy Rotterdam. Bekijk HIER het volledige programma. Hier nog een keer de highlights van gisteren.

 
 • Dubbelsteyn
 • Wooning keukens en badkamers
 • AD
 • Amstel Bier
 • Fiets
 • Hotel Ridderkerk van der Valk
 • KNWU
 • NTFU
 • Procycling
 • Rotterdam Sport
 • RTV Rijnmond
 • Soigneur
 • Nederlandse Loterij
 • Wieler Revue
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER