Zesdaagse Rotterdam

Nieuws & Media

Live wedstrijdverslag dag 4 2016

11 januari 2016

Via ons officiële Twitter-kanaal kunt u volledig op de hoogte blijven van de verrichtingen in het Rotterdamse Ahoy, maar ook op de website verschijnen met regelmaat updates. Op deze plek vindt u tijdens de Zesdaagse van Rotterdam bijzonderheden, uitslagen en korte wedstrijdverslagen. Kijk ook eens op onze Facebook-pagina. Gedurende de avond worden alle uitslagen zo snel mogelijk online gezet. U vindt ze op onze uitslagenpagina.

Dag 4, zondag 10 januari 2016: live verslag start vanaf 13:00 uur:

17:57: Wim Stroetinga en Raymond Kreder hebben vandaag de leiding heroverd in de 34e Zesdaagse van Rotterdam!

17:56: Wat een kanjers die jongens van Kanjers voor Kanjers! Marcel Kalz en Lucas Liss sluiten de dag af met winst in de klassementswedstrijd. 

17:32: SPRINT CUP - Met een klein verschil grijpen Nils van 't Hoenderdaal, Hugo Haak en Jeffrey Hoogland de winst op de teamsprint: 38.129 om 38.223!

17:27: Jawohl! Oui, oui! Het zijn Grasmann & Kneisky! Het Duits-Franse duo wint de supersprint.

17:06: En net als tijdens de eerste The Longest Lap gaat het ook bij de tweede serie tussen de sprinters. Jeffrey Hoogland wint met overmacht!

17:04: Ook dat is 'Ahoy op zondag'. We zagen zojuist een mooie puntenkoers tussen enkele wielervedettes van vroeger. Marco van der Hulst werd de winnaar! 

16:43: Tomas Babek is de koelste en de snelste. De Tsjechische sprinter pakt de winst in The Longest Lap! Straks een video van dit speciale onderdeel.

16:35: SPRINT CUP - Hugo Haak haalt het! Hij wint de keirin.

16:30: En weer is de versnelling van De Friese Flits beslissend. Wim Stroetinga en Raymond Kreder winnen de koppelkoers!

15:44: We hebben tijdelijk een nieuw koppel. Alex Rasmussen is ziek en dus gaat Jesper Morkov verder met Melvin van Zijl. Michael Vingerling is namelijk ook niet fit. Samen mogen ze direct aan de bak in de koppelkoers over 40 minuten plus 10 ronden. 

15:38: SPRINT CUP - Lekkere sprintersclash! Jeffrey Hoogland klopt Hugo Haak - na een sur place - dankzij een vette versnelling en wint de finale.

15:28: Ganz geil! Opnieuw winst voor de Duitsers Marcel Kalz en Lucas Liss in de tijdrit. Dit keer gaan ze met een snelheid van 70.429 kilometer per uur rond in 10.233 seconden. 

15:03: Moreno De Pauw of André Looij? Het is De Pauw! Looij baalt als een stekker, want hij voelde zich sterk genoeg om de tweede dernyrace te winnen!

14:50: SPRINT CUP - Jeffrey Hoogland is weer de snelste in de tijdrit, maar weet zijn eigen baanrecord (10.273) niet scherper te stellen. Dit keer is zijn tijd: 10.387.

14:39: Hij is niet te stoppen! Jesper Asselman gaat harder dan hard tijdens de eerste dernyrace! Een glorieuze zege voor de Team Roompot-renner. 

14:12: Spanjaarden Albert Torres & Sebastian Mora Vedri willen naar het podium en zetten hun ambities kracht bij met winst in de eerste ploegkoers!

13:50: De renners zijn begonnen aan de koppelkoers over 100 ronden inclusief 10 tussensprints voor punten.

13:36: Met Morgan Kneisky en Christian Grasmann als leiders beginnen we straks aan dag 4 van de Zesdaagse van Rotterdam. 

13:32: Het goede doel van vandaag is: Vrienden van Sophia! Jij kunt de stichting op een leuke manier ondersteunen. Kijk HIER hoe je dat kunt doen.

13:23: Helaas. Michael Vingerling is nog steeds ziek. Melvin van Zijl rijdt vandaag alleen de individuele onderdelen. 

13:11: Het is vandaag op 'Ahoy op zondag' en dus was er vandaag al vroeg actie op de baan! De uitslagen van alle jeugdwedstrijden staan inmiddels online! 

 
 • Dubbelsteyn
 • Wooning keukens en badkamers
 • AD
 • Amstel Bier
 • Fiets
 • Hotel Ridderkerk van der Valk
 • KNWU
 • NTFU
 • Procycling
 • Rotterdam Sport
 • RTV Rijnmond
 • Soigneur
 • Nederlandse Loterij
 • Wieler Revue
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER